Find oversætter

Drømmecoaching (online)

Drømme er oplagt arbejds- og inspirationsmateriale til kunstnerisk arbejde, men det kræver naturligvis, at du kan huske de flygtige drømme.

Lær teknikker til bedre at kunne huske og arbejde med drømme og til at tage styring over dem. Lær om såkaldt lucid dreaming, hvor du er bevidst om at være i en drøm og bliv klogere på betydningen af de scenarier du skaber i drømme, og hvad du kan bruge dem til. Lær også, hvordan du direkte kan bede dine drømme arbejde på et bestemt projekt – uden at du er bevidst i drømmen, men ikke desto mindre vågner med et svar på dit spørgsmål. Kurset er en blanding af teori og praktiske øvelser. Medbring gerne en drøm, du ønsker at arbejde kunstnerisk med.

Med en begrundet ansøgning forstås en kortere beskrivelse af dit professionelle virke, hvad du arbejder på lige nu, hvorfor netop dette kursus har din interesse, og hvad du regner med at få ud af kurset.

Underviser(e)

Michael Rohde

er oprindeligt uddannet cand.merc. Han har siden fået en bachelor i psykologi fra Lund Universitet, og forsker nu i drømme og ubevidst intelligens i samarbejde med Københavns Universitet. Han har udgivet bøgerne ”Sådan forstår du dine drømme” og ”Når gravide drømmer”. Han er et enestående eksempel på et menneske, som i bogstavelig forstand lytter til sine drømme, og også bruger dem kreativt i sit arbejde. Efter en lovende karriere i medicinalindustrien skiftede han på basis af en natlig drøm, en drøm som tydeligt fortalte ham at han var det helt forkerte sted, først over til at undervise i konsulentbranchen. Han har de sidste 8 år arbejdet som soloselvstændig forsker, forfatter og foredragsholder i drømme og ubevidst intelligens - med det erklærede mål at gøre drømme til noget vi igen taler helt naturligt om. Han har desuden modtaget Berlingske Nyhedsmagasins talentpris for sine formidlingsevner.

Foto venligst udlånt af Michael Rohde

Tilmelding

Fortryd

Alle felter skal udfyldes

2004 - 2021 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte