Find oversætter

Flow writing (online)

Vil du skrive gode tekster hurtigere? To aftener med fokus på at udvikle din skriveproces, så du kommer til at skrive mere effektivt og med langt større glæde.

Kurset afholdes d. 18. marts og d. 25. marts fra kl. 18-21.

Kurset er tilrettelagt som en vekselvirkning mellem oplæg, øvelser og refleksion i plenum. Fokus ligger ikke på sproget og formen, men udelukkende på skriveprocessen og konkrete redskaber til at skabe en markant bedre og mere effektiv skriveproces.

Med en begrundet ansøgning forstås en kortere beskrivelse af dit professionelle virke, hvad du arbejder på lige nu, hvorfor netop dette kursus har din interesse, og hvad du regner med at få ud af kurset.

Underviser(e)

Bo Skjoldborg

Bo Skjoldborg er født i 1966. Han er forfatter til en række anmelderroste romaner, digtsamlinger, børnebøger og skrivebøger. Senest er han aktuel med humor-actionbøgerne ‘Befri Sigurd’, ‘Doktor Kold og eventyrspejlet’ og den Orlapris-nominerede ‘Jagten på den talende hund’. Derudover står han bl.a. bag børne-spændingsserien ‘Vild-bøgerne’, samtidsromanen ‘Så længe vi er lykkelige’ og fagbogen ‘Flowskrivning – vejen til flydende skriveprocesser’.

Fotografi: Bjarne Stæhr

Tilmelding

Fortryd

Alle felter skal udfyldes

2004 - 2021 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte