Find oversætter

Forfatteren som forsanger

Hvem er du som persona, når du læser dine egne tekster op?

De fleste forfattere vil opleve en forskellighed mellem det at skrive sin tekst og så selv at læse den op. Præmissen er anderledes. Ordene ‘svinger’ lige pludseligt anderledes. Hvordan kan man bruge det i livesituationer eller på optagelser.

På kurset vil vi beskæftige os med oplæsning til musik, sampling og andre digitale teknikker.

Hvordan får man ord og musik til at blive til en helhed, så det ene ikke bliver ’baggrund’ til det andet? Arbejde med vejrtækning, timing, udtryk, formater, soundscapes og digitale teknikker.

Der vil være mulighed for at indtale sin egen tekst af ca 3 minutters længde og efterfølgende få en skitse mp3 med hjem med original musik. Deltagerne sender deres udvalgte tekst (1-2 sider) på forhånd, så der kan forberedes lydskitser.

Målet er at skabe et bevidstgørelse for den enkelte kursist af det personlige udtryk, der virker i livesituationen.

Med en begrundet ansøgning forstås en kortere beskrivelse af dit professionelle virke, hvad du arbejder på lige nu, hvorfor netop dette kursus har din interesse, og hvad du regner med at få ud af kurset.

Underviser(e)

Nils Lassen

Nils Lassen, komponist og producer, er konceptuel tovholder på Den Forbandede Flamme,- et projekt om forfatteres egne oplæsninger til musik/lydlandskaber. Foreløbig er der udgivet to vinylplader med 17 forfattere. Med bla Iben Mondrup, Marianne Larsen, Peter Laugesen og Pia Juul.

Fotograf: Trine Thybo.

Tilmelding

Fortryd

Alle felter skal udfyldes

2004 - 2018 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte