Find oversætter

Ghostwriting

Som ghostwriter kommer man endog meget tæt på sin hovedperson. Det stiller forfatteren i forskellige dilemmaer undervejs i processen. På kurset her deler Michael Holbek sine erfaringer fra 15 år som ghostwriter.

Hvordan skriver man på vegne af andre? Hvordan arbejder man sammen med sit ‘offer’? Hvordan skaber man et tillidsfuldt rum og nedtoner sit eget ego? Hvordan vinkler man bogen og presser sin hovedperson i den retning, og hvad sker der, når man støder på grænser for åbenhjertigheden? Vi kommer desuden ind på, hvordan man sikrer sig, at man får sine royalties og bibliotekspenge. Og undervejs laver vi skriveøvelser, som Michael giver respons på.

 

Med en begrundet ansøgning forstås en kortere beskrivelse af dit professionelle virke, hvad du arbejder på lige nu, hvorfor netop dette kursus har din interesse, og hvad du regner med at få ud af kurset.

Underviser(e)

Michael Holbek

er uddannet journalist og forfatter. Han har som ghostwriter skrevet 12 biografier, bl.a. bestsellerne Jeg gør, hvad jeg vil med Linse Kessler (2014), Til den yderste grænse med Kai Vittrup (2010), Duet for livet med Keld og Hilda Heick (2009) og Hele Sandheden med Stig Elling (2007). Lige nu arbejder han på biografien Se tigeren i øjnene med Marie Kronquist, der udkommer på Politikens Forlag i foråret 2021.

Foto: Thomas Sjørup

Tilmelding

Fortryd

Alle felter skal udfyldes

2004 - 2020 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte