Find oversætter

Hvem er Valby?

3 forfattere skriver om 3 forskellige bydele i København. Kenneth Bøgh Andersen skriver om Valby.

Forfatter Kenneth Bøgh Andersen har fået til opgave at skrive en tekst med Valby som kulisse. Kom og vær med til en guidet fælleslæsning af hans tekst. Fælleslæsningen vil blive udført af en læseguide.

Onsdag d. 30. august 2017 kl 16.30 på Valby Bibliotek

Kenneths Bøgh Andersens tekst vil blive bragt i Kgs. Enghave Bladet i uge 34.

Om forfatteren
Kenneth Bøgh Andersen debuterede i 2000 med fantasy-trilogien Slaget iCaïssa og har siden udgivet en lang række bøger. Serien “Antboy” blev i 2013-2016 filmatiseret. Kenneth Bøgh Andersen er udkommet i Norge, Sverige, Tyskland, Spanien, Polen, Rusland, Tyrkiet, Chile, Island, Frankrig, Holland, Kina og USA. Han er netop nu aktuel med tegneserien ”Skæbnemageren”.

Arrangementet er støttet af Københavns Kommune.


Om projektet: Hvem er København?
3 forfattere skriver om københavnske bydele i lokalavisen i samarbejde med en eller flere elever, fulgt op af et arrangement på det lokale bibliotek.
Victor Boy Lindholm skriver om Sydhavnen,Trisse Gejl skriver om Nørrebro, og Kenneth Bøgh Andersen skriver om Valby.

Projektet er en del af KBH Læser IKKE og blevet til i samarbejde med Læseforeningen, Kbh Læser-festivalen, københavnske lokalbiblioteker, lokalaviser og Københavns Kommune.

KBH Læser IKKE er et pilotprojekt, som bygger på aktivering af nærdemokratiet, lokal borgerinddragelse og læsebegejstring. Foreningen arbejder for at skalere projektet op, så det på sigt kan bredes ud til hele Danmark. For hvem er Danmark?

2004 - 2022 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte