Lær at redigere lyrik (online)

Et online-kursus med fokus på, hvordan man redaktionelt kan arbejde med poesi.

Processen med at gøre en digtsamling færdig kan se ud på mange måder. Men lad os være ærlige omkring dette: Forlagene foretrækker at modtage et stort set udgivelsesklart manuskript. Hvordan går man redaktionelt til poesi? Hvordan give kritik på en måde, der giver lyst til at arbejde videre med teksten? Kan man være redaktør på tekster man selv har skrevet?

På kurset vil forlægger og redaktør Rasmus Graff fortælle om sine erfaringer med at redigere poesi, herunder hvilke kriterier for redigering der opstår, alt efter hvilken type manuskript man har med at gøre. Kursisterne kommer herefter til at arbejde redaktionelt med hinandens tekster.

Med en begrundet ansøgning forstås en kortere beskrivelse af dit professionelle virke, hvad du arbejder på lige nu, hvorfor netop dette kursus har din interesse, og hvad du regner med at få ud af kurset.

Underviser(e)

Rasmus Graff

Rasmus Graff har siden 2014 drevet forlaget OVO press, både som redaktør og grafiker. Han er uddannet fra Forfatterskolen i 2009 og har bl.a. skrevet Folkets prosa (2010) og Failure Gazette (2014) samt været aktiv i diverse redaktionelle sammenhænge, bl.a. tidsskriftet OEI.

2004 - 2022 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte