Find oversætter

Lav en faglitterær podcast

Podcastmediet er for alvor slået an i Danmark – og det særlige ved formatet er, at større som mindre producenter deler de samme platforme. Med forholdsvis enkelt teknisk udstyr kan man som forfatter producere indhold.

Som faglitterær forfatter kan man for eksempel bruge en podcast til at vække interesse for sit emne ved at inddrage publikum i “maskinrummet”, mens man arbejder på et værk eller som et slags supplement til et værk, man har udgivet. Medbring en idé til en podcast og kom hjem med en model for, hvordan du kan komme i gang med at podcaste.

 

Med en begrundet ansøgning forstås en kortere beskrivelse af dit professionelle virke, hvad du arbejder på lige nu, hvorfor netop dette kursus har din interesse, og hvad du regner med at få ud af kurset.

Underviser(e)

Louise Ørhstrøm

(født 1981) er cand.mag. i litteraturvidenskab og debuterede i 2010 med romanen Efter Rosinen. Siden debuten har hun beskæftiget sig en del med middelaldermystikeren Julian af Norwich, hvis værk Kærlighedens åbenbaring, hun har oversat til dansk. Louise er aktuel med en podcast om selvsamme Julian. Hun skriver på sin anden roman og arbejder ved siden af som gymnasielærer, hvor hun også har fået udgivet undervisningsbogen KRIG – et danskfagligt forløb.

Fotograf: Christian Klinke

Tilmelding

Fortryd

Alle felter skal udfyldes

2004 - 2020 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte