Find oversætter

Litterære brud (online kursus)

Skulle dét nu være poesi! Litteraturhistorisk set har æstetiske nybrud ofte resulteret i en umiddelbar blanding af undren, afsky og forbavselse – for blot senere at blive betragtet med en art selvfølgelighed; for hvordan skulle et digt ellers se ud?

 

 

I denne workshop kommer vi til at læse, og sammen undersøge tre ret forskellige digte fra de sidste cirka 100 år. Vi kommer til at se nærmere på hvilken æstetik de digte bryder med og hvordan de gør det. Og vi kommer til selv at lave skriveøvelser på stedet der efterligner de forskellige måder at skrive poesi på, og til at læse det vi har skrevet – så meget vi nu når på de fire timer vi har sammen.

Kurset forgår online.

Med en begrundet ansøgning forstås en kortere beskrivelse af dit professionelle virke, hvad du arbejder på lige nu, hvorfor netop dette kursus har din interesse, og hvad du regner med at få ud af kurset.

Underviser(e)

Martin Glaz Serup

Forfatter til en række digt- og børnebøger, men skriver også kritik og litteraturteori. Han underviser blandt andet på Københavns Universitet og Forfatterskolen for Børnelitteratur, og er netop nu aktuel med digtsamlingerne Endnu er dagen ikke spildt (Turbine 2019) og Uendelige sommer (Turbine 2020).

Fotografi: Mathias Olander.

Tilmelding

Fortryd

Alle felter skal udfyldes

2004 - 2020 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte