Find oversætter

Ny dato: Lyden af litteratur

Målet med kurset er at sætte forfatteren i stand til at oplæse værker, så lytteren får den bedst mulige oplevelse og forståelse.

NB!  Kurset er ikke åbent for nye tilmeldinger! 

Undervisningen bliver praktisk, intensiv, motiverende og behagelig, byggende på de erfaringer, de to undervisere har med hhv. undervisning i speak og oplæsning gennem 30 år, samt indtalinger for såvel forlag som Radio 24Syv.

Kursisterne skal medbringe egne tekster til oplæsning.

Med en begrundet ansøgning forstås en kortere beskrivelse af dit professionelle virke, hvad du arbejder på lige nu, hvorfor netop dette kursus har din interesse, og hvad du regner med at få ud af kurset.

Underviser(e)

Knud Lindholm Lau

Radiojournalist siden sit 19. år, uddannet som talelærer ved DR’s Medieretoriske Uddannelse 1987-89, egen undervisningsvirksomhed siden 1989 med vægt på mundtlighed og optræden foran kamera og mikrofon. Underviser ved DR, har bl.a. udviklet kursus ”Prosodi vi kan li’”, foreløbigt afholdt for 100 førende værter og reportere.
Foto venligst udlånt af Knud Lindholm Lau

Karsten Pharao

Ansat ved DR siden sine teenageår og blev en førende radiostemme gennem generationer. Siden lydbogsindlæser af særdeles tunge og klassiske værker.
Foto venligst udlånt af Karsten Pharao

Tilmelding

Fortryd

Alle felter skal udfyldes

2004 - 2021 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte