Find oversætter

Mønstre og tekstur

En workshop for illustratorer med den svenske billedkunstner, Kristina Digman.

På kurset prøves forskellige teknikker, der kan tilføre billedet tekstur ved hjælp af grunderinger. Der arbejdes med forskellige mønstre i billedet, både geometriske og friere mønstre, inspireret af naturen.  Alle billeder males på papir eller karton med akvarel, gouache eller akrylfarver.

Med en begrundet ansøgning forstås en kortere beskrivelse af dit professionelle virke, hvad du arbejder på lige nu, hvorfor netop dette kursus har din interesse, og hvad du regner med at få ud af kurset.

Underviser(e)

Kristina Digman

er en svensk maler, børnebogsillustrator og forfatter, der har modtaget flere priser for sine bøger, som er oversat til mange sprog. Hendes arbejde er inspireret af en stor kærlighed til naturen, af persisk miniaturemaleri og middelalderlige bogilluminationer. Hun er uddannet på Nyckelviksskolan, Gerlesborgskolan, Fria Målarskolan i Halmstad og fra Kunstakademiet i København. Flere af Kristina Digmans bøger er udkommet på dansk bl. a. Floras blomster, Floras bakke, Floras atelier, Floras egen bog, Floras puslerier, Den lille æblebog og Peter og Petra (tekst: Astrid Lindgren). Mønstre og strukturer spiller en stor rolle i hendes illustrationer, der bliver regnet til nogle af Sveriges fineste naturskildringer.

Foto af Kristina Digman

Tilmelding

Fortryd

Alle felter skal udfyldes

2004 - 2021 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte