Find oversætter

Poesi – inspiration, efterligning og tyveri

En god måde at lære noget om at skrive (og læse) på, er ved at se på hvad og hvordan andre har gjort. Skrevet digte for eksempel.

På dette kursus vil vi læse en række forskellige digte fra det mere traditionelle og til det konceptuelle – og igennem skriveøvelser på stedet kommer vi til at efterligne og diskutere de forskellige måder at skrive poesi på. Det er med andre ord en alvorligt ment leg, der forhåbentligt bliver både er sjov og lærerig!

 

Med en begrundet ansøgning forstås en kortere beskrivelse af dit professionelle virke, hvad du arbejder på lige nu, hvorfor netop dette kursus har din interesse, og hvad du regner med at få ud af kurset.

 

 

Underviser(e)

Martin Glaz Serup

er forfatter til lyrik, børnebøger, essays og litteraturteori. Senest billedbøgerne Hvis du møder en bjørn (s.m. Malin Kivelä, illustreret af Linda Bondestam, 2021) og Trolden på tredje og to andre eventyr (illustreret af Kristian Eskild Jensen 2022) og digtsamlingerne Endnu er dagen ikke spildt (2019) og Uendelige sommer (2020). Serup er uddannet fra Forfatterskolen og har en ph.d. i litteratur fra Københavns Universitet.

Foto: Mathias Olander

2004 - 2023 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte