Find oversætter

Skønlitterært fyraftensmøde om skriveblokering og flow

Hvordan kommer vi ud af en skriveblokering? Kan vi gøre noget for at bryde skallen, eller må vi vente på den højtelskede, besungne inspiration, der på egne præmisser dukker op og puffer os videre?

Christine Bojsen Træden og Ann-Marie Blaabjerg deler ud og er nysgerrige efter at høre, hvordan andre tackler udfordringen. Lysten til dialog og erfaringsudveksling gør mødet til en lille workshop. Efter oplæg og dialog går vi ud i grupper. Del jeres erfaringer,få frisk inspiration og nyt mod til at (gen)starte skriveprojektet!

Christine Bojsen Træden, f. 1966, er uddannet grafisk designer og pædagogisk assistent. Hun er af dansk/fransk oprindelse og debuterede med romanen Lukketid i 2021. Hun har haft  noveller i radioprogrammet Erotica og Dagbladet Information, og vundet seks novellekonkurrencer. Siden 2014 har hun skrevet sangtekster for jazzsangerinde Ninna Milner på to album, ‘Songs for Sentient Beings’ (2016) og ‘Treasures of the Heart’ (2020). Hun skriver også digte, og har fået antaget flere i tidsskriftet uDkAnt.

Ann-Marie Blaabjerg, f. 1968, er uddannet billedkunstner (BA) i London (1995) og designer fra Danmarks Designskole (2001). Hun arbejder som oversætter, skriver lyrik og har fået udgivet digte i Slagryk i 2021 og 2022.

 

Zoom-link kan sendes, sig til ved tilmelding hos stephanie@caruana.dk — senest fredag d. 3. juni kl. 12.

2004 - 2022 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte