Skønlitterært ud-af-huset-møde i grænselandet

Den skønlitterære gruppe afholder et ud-af-huset-møde på Rønshoved højskole nær Gråsten.

Foreløbigt program

13:00-13:30: Velkomst og gensidig præsentation.

13:30-14:30: Orientering ved Dansk Forfatterforeningens jurist Anne Koldbæk om senest aftalte modelkontrakter med Gyldendal og Gutkind og måske også i den forbindelse et ord eller to om royaltyafregning.

14:30-15:00: Kaffe/tepause.

15:00-16:30: Debat og gensidig orientering om aktuelle faglige emner (meget gerne også med afsæt i hvad der rører sig i jeres område) f.eks. Folkebibliotekernes fremtidige rolle, e-bøger, forfatterøkonomi, kunstfonden, kursusaktiviteter, samt ikke mindst hvem-er-hvem i S-styrelsen, og hvilke ideer og pejlemærker vi har for aktiviteterne frem mod næste generalforsamling i 2021.

16:30-16:45: Kort pause

16:45-18:00: Debat og idéudveksling om aktuelle litterære og/eller kreative emner, bl.a. vil Jane Mondrup fortælle om litteraturtræffet ”Vilde universer”.

18:00-21:00: Aftensmad efterfulgt af uformel indbyrdes snak og hygge.

Deltagelse er gratis, dog skal du selv betale transport og evt. overnatning på højskolen. Der er gode tog- og busforbindelser via Gråsten til Rønshoved Højskole, og måske vil det også være muligt for flere af jer at køre sammen.  Og så følger både vi og højskolen naturligvis myndighedernes regler og anbefalinger for at modvirke smittespredning.

Lad os vide, om du vil deltage, har spørgsmål og meget gerne også ideer til indhold senest den 15. september 2021 ved at skrive til Frode på (frode.z.olsen@mail.dk).

Vi glæder os til at høre fra dig og satser på at have et endeligt program omkring 1. oktober, hvor vi også gerne vil have bindende tilmeldinger.

NB! Mødet er primært for de skønlitterære, men medlemmer af Forfatterforeningens øvrige grupper i det syd- og sønderjyske område er også velkomne til at melde sig til.

Fortryd

Alle felter skal udfyldes

2004 - 2021 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte