Find oversætter

Storyboard ved Mads Juul

Kurset har fokus på, hvordan man får værktøjer til at skabe et brugbart overblik og en mere struktureret skitse for sit illustrationsarbejde, før man begynder på eksempelvis en billedbog.
Ved at anvende storyboard som et konkret arbejdsværktøj kan man skabe et stærkt visuelt fundament for arbejdet med sin illustrationsopgave. Man kan sikre sig, at man fra starten har lagt en såkaldt game plan for den visuelle fortælling, således at hver enkelt illustration både fungerer alene og i samspil med de øvrige illustrationer

Med en begrundet ansøgning forstås en kortere beskrivelse af dit professionelle virke, hvad du arbejder på lige nu, hvorfor netop dette kursus har din interesse, og hvad du regner med at få ud af kurset.

Underviser(e)

Mads Juul

uddannet i 1998 fra ‘The Animation Workshop’ i Viborg. Han har været animations-instruktør på spillefilmene Princess (2005) og Æblet og Ormen (2009). Siden har han fokuseret på storyboarding, og har bl.a. arbejdet på TV-serien ‘Pandaerne’ (2011), spillefilmene ‘Otto er et næsehorn’( 2013) , ‘Olsen Banden på dybt vand’(2013), ‘Rejsen til Fjerkongens Rige’(2014), ‘Skammerens Datter’(2015) og senest ‘Den utrolige historie om den kæmpestore pære’(2017).

Foto: Privateje

Tilmelding

Fortryd

Alle felter skal udfyldes

2004 - 2018 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte