Find oversætter

Tekstens kerne

Workshop á tre gange. På kurset arbejdes i en lille gruppe med en vejleder.

Hver enkelt workshopdeltagers medbragte værk læses på forhånd inden kurset og delvist på stedet og diskuteres derefter på workshoppen. Læsningerne har til formål at højne hver kursists bevidsthed omkring kerne, tekst og værk. Der gives håndfaste råd og vejledning til videreførelse af værket.

NB! Kurset afholdes over tre aftener fra kl. 18- 21, nemlig d. 5., 12. og 19. september

Med en begrundet ansøgning forstås en kortere beskrivelse af dit professionelle virke, hvad du arbejder på lige nu, hvorfor netop dette kursus har din interesse, og hvad du regner med at få ud af kurset.

 

Underviser(e)

Pablo Llambias

er forfatter og underviser. Han debuterede i 1996 med "Hun har en altan". Siden er kommet en hel række bøger, senest "Zombierådhus", 2019. Pablo Llambías har arbejdet i 12 år på Forfatterskolen og er i dag tilknyttet Rytmisk Musikkonservatorium i København og Aarhus. Han er samtidig flittigt benyttet underviser andre steder og har i 2017 blandt andet undervist på Det Jyske Kunstakademi, Den Danske Scenekunstskole, Arkitektskolen, Pastoralseminariets Efteruddannelse, Aarhus Universitet, FGK Vestsjælland.

Foto: Kirsten Bille

Tilmelding

Fortryd

Alle felter skal udfyldes

2004 - 2019 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte