Find oversætter

Torsdag klokken fire: Anne Mette Palm: Forfatteren, teksten og redaktøren

At overgive sit manuskript til en redaktør kan være grænseoverskridende efter nogle gange flere års arbejde i relativ tosomhed med teksten. Pludselig er der én, der blander sig, mener noget, har forslag til, hvordan man kunne gøre noget anderledes.

Hvordan foregår samarbejdet set fra redaktørens side – og kan teksten have flere mødre eller fædre? Hvad er redaktørens opgave i sidste ende, og hvordan når man i mål, så forfatter, redaktør og ikke mindst de kommende læsere er glade?

Anne Mette Palm, kandidat fra litteraturvidenskab på KU. Arbejdet som redaktør på Børsens Forlag og Gyldendal og de seneste 11 år som freelanceredaktør for bl.a. Gyldendal, Lindhardt og Ringhof, Gads Forlag, Politikens Forlag, People’sPress, Informations Forlag og Momenta.

Kom i god tid. Link er aktivt fra 15:45 https://us02web.zoom.us/j/85209168978?pwd=TEUxMUNPSllDQS9zRys5ZEF2TVRMZz09

Om det virtuelle møde i serien Torsdag klokken fire:

Mødet starter kl. 16 præcist, så kom i god tid. Møderne arrangeres af de Faglitterære Forfattere, men alle er velkomne. Der bliver også mulighed for at stille spørgsmål.

Alle møder foregår på din computer, tablet eller mobil, hvor du skal sætte lyd og video til. Du skal blot trykke på linket kl. 15:45. Måske skal der installeres et program, men det plejer at gå ret let. Du kan læse mere her: Sådan bruger du Zoom

 

Tilmelding

Fortryd

Alle felter skal udfyldes

2004 - 2021 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte