Find oversætter

Den Faglitterære Pris får opmærksomhed

Af De faglitterære - 29. november 2017

Uddelingen af Den Faglitterære Pris har fået opmærksomhed uden for Strandgade. Prisen er blevet omtalt i dagspressen og biblioteker har flere steder lykønsket prismodtagerne. Kristeligt Dagblad bragte d. 24. november hele to artikler – en om hver af de to prismodtagere astrofysikeren Anja C. Andersen og litteraten Henrik Wivel. Om Anja C. Andersen, der i øvrigt er nyudnævnt professor i offentlighedens forståelse for videnskaben, skriver Daniel Øhrstrøm bl.a. ”at hun især er glædeligt overrasket over at få den faglitterære pris”, mens det om Henrik Wivel hedder ”at han i dag modtager Dansk Forfatterforenings

faglitterære pris, en hæder han er særlig stolt af, fordi den kommer fra fagkolleger”. Frederiksund Bibliotekerne og Esbjerg Kommunes Biblioteker ønsker tillykke underoverskriften ”Stjernedrys og prisregn over fagbogsforfattere”, og Folkeuniversitet i København ønsker tillykke på Facebook.

Selve prisoverrækkelsen fandt sted fredag d. 24. november 2017 ved en reception i Dansk Forfatterforenings lokaler i Strandgade.

2004 - 2023 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte