Find oversætter

Torsdag klokken 16 27/1 Steven Sampson: Getting famous: hvordan kan min danske bog udkomme på engelsk?

Af De faglitterære - 6. januar 2022

Steven Sampson, amerikaner bosat i København, har i over 25 år oversat danske akademiske tekster og faglitteratur til engelsk og redigeret utallige akademiske afhandlinger, bogmanuskripter, artikler, og ansøgninger/pitches fra DAnglish til engelsk.

Steven er socialantropolog, tidl. professor på Lunds Universitet og har selv skrevet og redigeret bøger og forskningsartikler som en ‘Reader from Hell’, og han har også vurderet bøger for div. udenlandske forlag.

Ud fra sin erfaring om at arbejde med danske faglitterære og akademiske forfattere vil han beskrive både oversættelses/redigerings forløb med forfattere og kommunikations processer med div. forlag. Budskabet: there is no magic bullet.

Mødet foregår d. 27. januar kl. 16 via Zoom, via dette link: https://us02web.zoom.us/j/83687403793?pwd=RHM0L21vSnVQSnQwT3FkbVNXMzBEZz09

Mødet starter kl. 16 præcist, så kom i god tid, så vi kan hilse på hinanden.

Alle møder foregår på din computer, tablet eller mobil, hvor du skal sætte lyd og video til. Du skal blot trykke på linket kl. 15:45. Måske skal der installeres et program, men det plejer at gå ret let.

Mødet arrangeres af de Faglitterære Forfattere, men alle er velkomne.

2004 - 2022 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte