L-Styrelsen

L-styrelsen

Jeg hedder Daniel Boysen og har siden marts 2020 været formand for Lyrikergruppen i Dansk Forfatterforening. Jeg har skrevet en række anmelderroste romaner og digtsamlinger. Et gennemgående træk i min skrift er et impressionistisk blik med elementer af fantastik.

I L-Styrelsen arbejder vi for dem der udgiver lyrik og for lyrikkens vilkår og synlighed. I kraft af mit arbejde med Litterær Lounge og Stemmer i stuen, der gør netop dette gennem ukonventionel formidling og arrangementer, har jeg meget erfaring med at få lyrikken ud, hvor den normalt ikke er.

Foto: Mariana Gil

Poul Lynggaard Damgaard er næstformand i L-styrelsen.

Dansk digter og forfatter.

Debuterede i tidsskriftet Hvedekorn i 2015.

foto: Lars Gundersen

Adil Erdem, Styrelsesmedlem og digter.

Jesper Rugaard

styrelsesmedlem og digter

René Sandberg
Troldmand,
analogt til stede,
digitalt fraværende.

Claus Willumsen er 1. suppleant i L-Styrelsen.

Har udgivet 4 bøger med lyrik. Herudover har han udgivet noveller og romaner.

Nyeste skud på bogtræet er den lyriske roman Indgange (2017), som vel sagtens kan betragtes som ét langt digt.

Han kæmper med næb og griffel for at få gjort lyrikken til den platform, hvor mennesker kan mødes som supertankere i nattens togkupé; et sted, hvori mennesket kan hidkalde det patetiske (i betydningen: Det Følelsesladede). Og slippe afsted med det…

“Subjektiv tid;

den tid det tager tale

at finde vej fra A til B

uden at give mening.”

fra digtsamlingen “Konfigurationer” (2015)

Cindy Lynn Brown er 2. suppleant L-Styrelsen.

Jeg har udgivet seks digtsamlinger og en roman og en masse mærkelige tekster til antologier og projekter. Jeg er glad for at kaste mig ud i kollektive skrivesamarbejder og i cross-over mellem tekst og andre kunstarter. Mine tekster kredser ofte om verden – dens skønhed, rædsel og små og store absurditeter. Jeg skriver pt. om søvnløshed, men har generelt ret svært ved at holde mig til ét emne ad gangen.

2004 - 2020 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte