Ulla Hinge Thomsen

Sidst opdateret: 14. oktober 2018
Ulla Hinge Thomsen

Beskrivelse:

Jeg har villet være forfatter, siden jeg var cirka fem, men blev først udgivet, da jeg var 43. Heldigvis har jeg skrevet hele tiden – mestendels journalistik, men fra 2015 også bøger. Når jeg ikke skriver artikler eller bøger, skriver jeg om bøger på bloggen www.voresbogliv.wordpress.com Fordi jeg elsker at læse, og fordi forfattere med deres kamikaze-agtige tro på, at ord på tryk betyder noget, aldrig holder op med at fascinere mig.

Kontakt Oplysninger:

E-mail: Klik for at se e-mail CVR: 31 65 16 97

Medlem Af:

Faglitterære gruppe, Kvindelige Forfattere

Online Referencer:

Flere referencer:

http://ullahingethomsen.dk/

 

Udgivelser

Seneste udgivelse: En duft af appelsin

Forlag: Pretty Ink
Udgivelsesår: 2018

Særligt sensitiv – Guide til det gode liv, Rosinante, 2015.

Tilgiv. Sådan kommer du videre, Rosinante, 2016

En duft af appelsin. Forførende fortællinger, Pretty Ink, 2018