DM i novelleskrivning

Er du god til at skrive? Er du mellem 16 og 19 år eller går på en ungdomsuddannelse eller i 10. klasse?  Så har du chancen nu for at deltage i DM i novelleskrivning og vinde et skrivekursus mm.

Deltag i DM i novelleskrivning – for unge 2016

Udgivne novelleforfattere udvælger 20 deltagere fra hele landet på baggrund af de indsendte noveller. Hvis din novelle bliver udtaget, får du tilbudt en plads på skrivekurset den 28. og 29. januar 2017 på Vallekilde Højskole på Sjælland, hvor du sammen med de andre udvalgte vil blive undervist af professionelle forfattere. Derudover er der mulighed for at deltage i Litt Talk festivalen weekenden efter.
DM i novelleskrivning for unge 2016 er arrangeret af Dansk Forfatterforening og Vallekilde Højskole og er desuden støttet af Region Nordjylland og efond. Projektet har til formål at skabe opmærksomhed omkring det helt unge vækstlag inden for litteratur og skærpe unges interesse for ophavsretten.

Krav for at deltage i konkurrencen

Du skal:

• Selv have skrevet novellen (ml. 2000 og 8000 anslag med mellemrum) og kun én novelle pr. deltager)
  • Vi opfordrer til, at du arbejder med at skrive novellen i tredje person
  • Være mellem 16 og 19 år, gå i 10. klasse og/eller være indskrevet på en ungdomsuddannelse og da højst være 21 år
  • Være klar til at komme til Vallekilde Højskole i weekenden den 28. og 29. januar 2017

Der er fællesarrangeret gratis overnatning på Vallekilde Højskole for de udvalgte deltagere. Transport til Vallekilde betales af deltageren selv – kommer du længere end 100 km fra, er der mulighed for at søge om tilskud til transport.

OBS! Tidligere DM-vindere, dvs. deltagere på skrivekurset i 2013, 2014 og 2015, kan ikke deltage i konkurrencen.

Sådan gør du

Klik dig ind på https://www.efond.dk/dff/.  Her følger du anvisningerne og kopierer din novelle ind i det elektroniske skema.

Fristen for deltagelse er 26. oktober 2016 kl 12.

160629 Motiv, dm i novelle

Dansk Forfatterforening har fra 2012-2015 arrangeret DM i novelleskrivning for unge i gymnasiealderen. Her har ca. 200 deltagere fra hele landet årligt indsendt noveller og 20 er blevet udvalgt til at deltage i et weekendskrivekursus.

Se en lille film fra DM i novelleskrivning 2015 her.

DM i novelleskrivning er arrangeret af Dansk Forfatterforening i samarbejde med Vallekilde Højskole.

160628 DFF_logo_sort hoej oploesning  vallekilde-logo

Konkurrencen er endvidere støttet af Region Nordjylland og eFond.

rn-logo   efond-logo

2004 - 2017 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte