Ofte stillede spørgsmål til hjemmesiden
Hvem har ansvaret?

Dansk Forfatterforening er ikke ansvarlig for det materiale det enkelte medlem lægger ud på sin egen profil, i forum eller andre steder på hjemmesiden. Du indestår som medlem alene for rigtigheden i oplysningerne samt de ophavsretslige klareringer mv.

Hvordan tagger jeg mine udgivelser?

1. Log ind på din profil via hængelåse oppe i højre hjørne
2. Gå øverst op til den sorte bjælke og vælg dit navn/kontrolpanel. Her kan du i venstre side vælge mellem 3 punkter: “Udgivelser”, “Profil” og “Profilindstillinger”. Vælg “Udgivelser”.
3. Klik på “Tilføj udgivelse”, enten i venstre side eller øverst på skærmen, eller vælg en af de udgivelser, du allerede har tilføjet.
4. Nu kan du tilføje oplysninger om dine udgivelser. For at tagge din udgivelse, skal du klikke på “Vælg fra mest brugte tags” i højre side af skærmen. Klik på dit tags, der passer på din udgivelse. Du må gerne vælge flere tags.
5. Når du er færdig, så trykker du “Gem oplysninger” (den blå knap) i højre side.

Når dine udgivelser er tagget, eller du har udfyldt udgivelsernes beskrivelse, kan din profil nemmere søges frem på DFF’s søgemaskine.

Mine udgivelser ligger i forkert rækkefølge på min medlemsprofil, hvordan ændrer jeg den?

Dine udgivelser ligger i den rækkefølge du har uploadet dem i. Det nemmeste er derfor at uploade dem i den rækkefølge, du har udgivet dem i. Hvis du ønsker at ændre på rækkefølgen, skal du klikke ind på hver enkelt udgivelse og ændre uploadings-datoen.

Problemer med at logge ind på DFFs hjemmeside?

Hvis du oplever problemer med at logge på din hjemmesideprofil, skal du nulstille dit kodeord. Det gør du ved at klikke på “Glemt dine loginoplysninger?” nedenunder login-felterne.

Derefter modtager du et link pr. e-mail, som du skal klikke på og enten kopiere den foreslåede kode eller indtaste en selvvalgt kode og derefter klikke på “nulstil adgangskode”.

Hvis du fortsat har problemer, kan du rette en mail til medlemsservice@danskforfatterforening.dk

2004 - 2017 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte