Ofte stillede spørgsmål til hjemmesiden

Jeg kan ikke logge på: log ind-knappen er helt død?

Når du ikke kan klikke på den røde loginknap skyldes det en fejl i enten dit brugernavn eller dit password. Som brugernavn kan du forsøge at indtaste din emailadresse. Du kan også nulstille dit kodeord.

Hvem har ansvaret?

Dansk Forfatterforening er ikke ansvarlig for det materiale det enkelte medlem lægger ud på sin egen profil, i forum eller andre steder på hjemmesiden. Du indestår som medlem alene for rigtigheden i oplysningerne samt de ophavsretslige klareringer mv.

Mine udgivelser ligger i forkert rækkefølge på min medlemsprofil, hvordan ændrer jeg den?

Dine udgivelser ligger i den rækkefølge du har uploadet dem i. Det nemmeste er derfor at uploade dem i den rækkefølge, du har udgivet dem i. Hvis du ønsker at ændre på rækkefølgen, skal du klikke ind på hver enkelt udgivelse og ændre uploadings-datoen.

2004 - 2017 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte