Lise Bock

Sidst opdateret: 3. maj 2019
Lise Bock

Beskrivelse:

(Foto: Morten Holtum)

Jeg er biolog og brænder for formidling. Mens jeg studerede, var jeg så heldig at blive ansat i Zoologisk Haves formidlingsafdeling. Her fik jeg formet mit fokus på at præsentere naturvidenskabelige problemstillinger på en levende og engagerende måde; ’underholdning med holdning’.

Efter at have beskæftiget mig med mundtlig formidling i sytten år, blandt andet som biologilærer, opsagde jeg mit job i 2011, fordi jeg ville skrive. Oprindeligt om natur, men det udviklede sig til et projekt om radioer og telegrafer. Mit udgangspunkt var en familiemæssig tilknytning til radiokomponentfabrikken MEC, resultatet blev bogen 'Buen og gnisten', se nærmere i teksten til højre.

'Buen og gnisten' slutter med oprettelsen af Folkeforbundet, som var forløberen for FN, Forenede Nationer. Nu arbejder jeg med et projekt om UNESCO (FN's organ for bl.a. videnskab og kultur), stærkt inspireret af deres forfatning fra 1945: “Since wars begin in the minds of men, it is in the minds of men that the defences of peace must be constructed.”

Kontakt Oplysninger:

Adresse:
Nordsjælland
E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

Faglitterære gruppe

Besøg mig på: