Lise Bock

Sidst opdateret: 10. oktober 2020
Lise Bock

Beskrivelse:

(Foto: Morten Holtum)

Jeg er biolog og har altid arbejdet med formidling. Mens jeg studerede, arbejdede jeg som underviser og rundviser i Zoologisk Have. Senere blev jeg biologilærer for dyrepasserstuderende. Efter at have beskæftiget mig med mundtlig formidling i sytten år opsagde jeg mit job i 2011, fordi jeg ville skrive.

Min oprindelige plan var at skrive om Europas naturhistorie. Men på grund af en familiemæssig tilknytning til radiokomponentfabrikken MEC udviklede det sig til et projekt om radioer og telegrafer. Resultatet blev bogen 'Buen og gnisten', se nærmere i teksten til højre.

'Buen og gnisten' slutter med oprettelsen af Folkeforbundet, som var forløberen for FN, Forenede Nationer. Nu er jeg vendt tilbage til mit projekt om Europas naturhistorie. Her tager jeg udgangspunkt i verdensarv udpeget af UNESCO (FN's organ for videnskab, kultur m.m.). Jeg er stærkt inspireret af FN’s forfatning fra 1945: “Since wars begin in the minds of men, it is in the minds of men that the defences of peace must be constructed.”

Kontakt Oplysninger:

Adresse:
Nordsjælland
E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

Faglitterære gruppe

Besøg mig på: