Holger Torsten Dahl

Sidst opdateret: 3. maj 2017
Holger Torsten Dahl

Beskrivelse:

Jeg er egentlig uddannet arkitekt og grafisk designer, men har arbejdet med branding og kommunikation i 20 år. Jeg har lavet kampagner til højskolerne, kommunikationsstrategier for både dem og f.eks. Københavns Kommunes Ungdomsskoler, og meget, meget mere. Før jeg blev designer, studerede jeg kinesisk og kinesisk kunsthistorie i Beijing. Det var i firsernes begyndelse, da Kina stadig var et isoleret og tilbagestående u-land. Jeg har i 2013 skrevet en bog om netop det. Om Kina som det var i firserne - og som det er idag. Jeg skriver desuden jævnligt på kommunikationsforum.dk om branding og grafisk design. https://www.facebook.com/pages/Kina-engang-for-et-%C3%B8jeblik-siden/672122056148589 www.kommunikationsforum.dk

Kontakt Oplysninger:

Adresse: hegnskrogen 20, 2800 Kongens Lyngby Land: Copenhagen Tlf: 40402552 Mobil: 40402552 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

Faglitterære gruppe

Udgivelser

Seneste udgivelse: Kina – engang for et øjeblik siden
Forlag: People’s Press
Udgivelsesår: 2013