Anne-Grete Nicolaisen

Sidst opdateret: 13. oktober 2021
Anne-Grete Nicolaisen

Jeg er uddannet socialrådgiver og har i mit fag foretaget meget skriftligt arbejde i form af større undersøgelser og evalueringer.
I 2012 debuterede jeg med en interviewfortælling om og med en række kvinder, der voksede op i 1950'erne i Sundby på Amager. Kvindernes fortællinger om især voksenlivet i 1960 spejles i samfundet i den tid.
En anmelder skrev, at bogen var relevant læsning for både mænd og kvinder, der havde haft deres opvækst på Amager men også, og ikke mindst, havde haft deres opvækst andre steder i landet.
Bogen er også egnet for skoleklasser.

Adresse: Odsvej 5, 3000 Helsingør Land: DK Tlf: 20148837 Mobil: 20148837 E-mail: Klik for at se e-mail

Kvindelige Forfattere, Seniorgruppen, Faglitterære gruppe

Udgivelser

Andre projekter

Lavet i:

Seneste udgivelse: Mor – en antologi om moderskab, red. Pia Deleuran
Forlag: Narration Publication
Udgivelsesår: 2017

Flere udgivelser:

Hinkesten og Helgoland – en interviewfortælling, bog, Skriveforlaget 2012, e-bog, Lindhardt og Ringhof 2017.