Anne Zenon

Sidst opdateret: 17. oktober 2020
Anne Zenon

I 2019 udgav jeg digtromanen "Ikke noget at tale om" hos Forlaget Brændpunkt.

Til daglig driver jeg firmaet HistorieAgenten og har 20 år erfaring som kommunikationskonsulent. Jeg har tidligere arbejdet som billedkunstner og har startet og drevet det daværende "Novelleforlaget".

Jeg er medlem af den skønlitterære styrelsen i Dansk Forfatterforening.

Adresse: 1620 København V Land: Danmark E-mail: Klik for at se e-mail

De skønlitterære, Lyrikere

Forlag: Forlaget Brændpunkt Udgivelsesår: 2019

Ikke noget at tale om

Nyskilte Kathrine i midten af 30´erne pendler mellem moderskab og pludselig opstået ungdom i 9/5-ordning.
Efter skilsmissen befinder hun sig et fremmed sted i sit liv, hvor musik og sex konkurrerer med madpakker og sengetider. Kathrine indleder et lidenskabeligt forhold til en sanger. Hun kaster sig hovedkulds ind i forholdet og mister sig selv.
Kathrine er primærfamiliens mønsterbryder og eneste akademiker i arbejderfamilien, men hun er ikke trådt ud af mønsteret med at lade sig styre af en mand. Dette mønster gælder ikke mindst i forhold til hendes far, og et personligt opgør er uundgåeligt.