Lotte Lykke Frederiksen

Sidst opdateret: 24. september 2021
Lotte  Lykke Frederiksen

Beskrivelse:

Jeg er forfatter og psykolog. Jeg havde min skønlitterære debut 8. juni 2015 med den delvist selvbiografiske roman "Lissom regn", der følger jeg-fortælleren fra tremmesengen, hvor hun endnu ikke er et jeg. Siden hører man hendes grove råb i skolegården, oplever hendes forsøg på at skabe varige venskaber. Fortælleformen veksler mellem scener med direkte tale og associationer til drømme, sanser og begivenheder udtrykt som jegfortællerens bevidsthedsstrøm. Hovedpersonen er til simultant erkendende som både barn og voksen. Romanens associative sprog er baggrunden for titlen.

Kontaktoplysninger:

Adresse: Engskovgård 40, 8541 Skødstrup Land: Danmark Mobil: 28730646 E-mail: Klik for at se e-mail CVR: 29709142

Medlem Af:

De skønlitterære, Aarhusgruppen, Kvindelige Forfattere

Online Referencer:

Besøg mig på:

Forlag: Forfatterforlaget Attika Udgivelsesår: 2021

Ånden på Nørre Nissum

Ånden på Nørre Nissum er en beretning om at ville noget med sit liv, om at tro på det gode i andre, men også om tvivl og en længsel efter at blive forstået.

Ånden på Nørre Nissum er en historisk roman om Adolph Laurits Hansen (født 1856), der var præst i Nørre Nissum og grundlægger af seminariet i samme by. Adolph Laurits Hansen havde et viltert temperament og var ikke altid let at følge, men han kunne også smitte med sin glæde. I Vestjylland oplevede han, at der var plads nok, indtil den dag, hvor sognet vendte sig imod ham.