Ole Rosenstand Svidt

Sidst opdateret: 9. februar 2017
Ole Rosenstand Svidt

Beskrivelse:

Jeg er født i 1974 i Grenaa og er opvokset i byen. I 1994 flyttede jeg til Aarhus, hvor jeg har været bosat lige siden. Jeg har skrevet fiktion, siden jeg var barn, dog med vekslende intensitet. I 2007 debuterede jeg med en kortprosatekst i tidsskriftet Kulturo, og i 2011 sprang jeg så ud som romanforfatter. Jeg er uddannet cand. mag. i Æstetik & Kultur og litteraturhistorie og arbejder til daglig som webredaktør på musikmagasinet GAFFA. Blandt mine litterære inspirationskilder kan nævnes Paul Auster, Bret Easton Ellis, Tom Kristensen, Erlend Loe, Svend Åge Madsen, Robert Musil og Hans Scherfig.

Kontakt Oplysninger:

Adresse: Frederiks Alle 132, 3., 8000 Aarhus C Land: Danmark Tlf: 30333781 Mobil: 30333781 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

De skønlitterære, Aarhusgruppen

Online Referencer:

Forlag: Byens Forlag Udgivelsesår: 2016

Det bliver et nej tak herfra

"Det bliver et nej tak herfra" er en satirisk krimi fra den danske musikbranche. En verden, hvor pengene er små, egoerne store, og alle drømmer om 15 minutters berømmelse – eller lidt mere. Ole Rosenstand Svidt har hentet inspiration fra sit mangeårige arbejde på musikmagasinet Gaffa. Romanen er dog ren fiktion.

“Det bliver et nej tak herfra” er en satirisk krimi fra den danske musikbranche. En verden, hvor pengene er små, egoerne store, og alle drømmer om 15 minutters berømmelse – eller lidt mere. Ole Rosenstand Svidt har hentet inspiration fra sit mangeårige arbejde på musikmagasinet Gaffa. Romanen er dog ren fiktion.

Anders Gregorius – dommer i Nationalradioens populære musiktalentshow Overnight Sensation – vågner en dag op i et mørkt lokale med hænderne bundet på ryggen.

Søren Understrup – musikchef på Nationalradioen – modtager samtidig nogle billeder med et indhold, han meget nødigt vil mindes om.

Leo – journalist på musikmagasinet Beat – er lige blevet fyret grundet en presset økonomi.

Måske skulle Leo undersøge, hvorfor Overnight Sensation pludselig stopper, og hvorfor Søren Understrup pludselig vælger at opsige sin stilling?