Trine Kolding

Sidst opdateret: 5. december 2021
Trine Kolding

Beskrivelse:

Jeg er underviser, forfatter og coach med speciale i personlig effektivitet og planlægning. Jeg har undervist i tidsstyring siden 2000, og igennem egen kursusvirksomhed siden 2004, og var inden da bl.a. projekt- og teamleder på Teknologisk Institut. Forfatter til bøgerne Få styr på tiden, Førstehjælp til travle medarbejdere, Førstehjælp til travle børnefamilier, Den effektive leder - succes med en 40 timers arbejdsuge, Overskud i familien, Kend din tidstype og få styr på planlægningen og senest Effektive sammen - om at skabe tid, motivation og arbejdsglæde. Uddannelsesmæssig baggrund: Copenhagen Business School, Danmarks Pædagogiske Universitet samt certificeret coach og proceskonsulent.

Kontakt Oplysninger:

Adresse: Havnegade 39, 1058 København K Land: Danmark Tlf: 61713290 Mobil: 61713290 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

Faglitterære gruppe

Online Referencer:

Besøg mig på:

Forlag: Gyldendal Business Udgivelsesår: 2009

Førstehjælp til travle børnefamilier

Vasketøjsbunker, forældremøder, middagsaftaler, indkøb og madlavning…

Førstehjælp til travle børnefamilier - bedre balance i hverdagen er en uundværlig håndbog for den travle børnefamilie, som sukker efter mere tid, overblik og ro i hverdagen.

Som mor til tvillinger på fire år, direktør på syvende år for eget firma med speciale i personlig effektivitet og planlægning, forfatter og gift med en mand, der også er selvstændig, kender Trine Kolding om nogen til udfordringerne med at få hverdagens tidskabale til at gå op.

Med denne bog forener Trine sine erfaringer og kompetencer med at få mest muligt ud af tiden og tilbyder et overflødighedshorn af letanvendelige værktøjer, tips og idéer, der straks kan indføjes i dagligdagen, så du og din familie får en nemmere hverdag.

Uddrag fra Dansk Bibliotekscenters materialevurdering: "Uhøjtidelig og praktisk håndbog i prioritering og og planlægning af praktiske og personlige gøremål for børnefamilier og andre travle mennesker. Baseret på forfatterens erfaring som erhvervscoach anvises enkle værktøjer til at skaffe sig overblik, og der gives gode råd til, hvordan husstandens tid udnyttes bedst muligt...Denne bog er dejlig uhøjtidelig, praktisk orienteret og virker på ingen måde frelst."

Pressemeddelelse fra Gyldendal Business: Førstehjælp til travle børnefamilier er et opgør med glansbilledet af børnefamilien. I den virkelige verden, hvor du og jeg lever, lyder tidskontoen på 24 timer pr. døgn. Spørgsmålet er, hvad du vil bruge din værdifulde tid til, og hvad der skal slettes af listen?

Bogen giver masser af konkrete værktøjer og inspiration til, hvordan du og din familie kan indrette jer, så der igen bliver tid til jer og hinanden.

Læs bl.a. om

• Farvel til travlhedstornadoen • Din indre fartgrænse og 24-timers kontoen • Husbond-systemet • Du bliver aldrig færdig! • Rescue 911 - find den nødvendige voksentid

Samtidig giver bogen indblik i, hvordan en række helt almindelige børnefamilier har indrettet en nemmere og sjovere hverdag.