Trine Kolding

Sidst opdateret: 15. marts 2019
Trine Kolding

Beskrivelse:

Jeg er underviser, forfatter og coach med speciale i personlig effektivitet og planlægning. Jeg har undervist i tidsstyring siden 2000, og igennem egen kursusvirksomhed siden 2004, og var inden da bl.a. projekt- og teamleder på Teknologisk Institut. Forfatter til bøgerne Få styr på tiden, Førstehjælp til travle medarbejdere, Førstehjælp til travle børnefamilier, Den effektive leder - succes med en 40 timers arbejdsuge, Overskud i familien, Kend din tidstype og få styr på planlægningen og senest Effektive sammen - om at skabe tid, motivation og arbejdsglæde. Uddannelsesmæssig baggrund: Copenhagen Business School, Danmarks Pædagogiske Universitet samt certificeret coach og proceskonsulent.

Kontakt Oplysninger:

Adresse: Lindevej 14, 4030 Tune Land: Danmark Tlf: 61713290 Mobil: 61713290 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

Faglitterære gruppe

Online Referencer:

Førstehjælp til travle medarbejdere

Årets bedste nyhed til travle medarbejdere! En førstehjælpsguide til dig, der gerne vil undgå at have travlt hele tiden og samtidig ønsker at bevare eller forbedre dine resultater.

Investér af par af dine værdifulde timer i at læse bogen, hvis du gerne vil:

• Finde din balance mellem arbejdsliv, familieliv og egen tid • Blive en tidsstyrer frem for at være tidsstyret • Overvinde din udskydelsesadfærd og få tingene gjort • Spare tid og reducere arbejdsmængden i hverdagen • Afstemme forventninger med dine omgivelser og blive bedre til at sige nej • Finde ud af, om du er: Tidsoptimisten, Tidsrealisten og Tidspessimisten • Tage det første skridt på vej mod større ro og overblik • Have værktøjer, idéer og inspiration til, hvordan du gør op med travlhedstyranniet og skaber en hverdag i dit tempo

Uddrag af anmeldelse i Karrieremagasinet CV: …enhver chef, der i sit stille sind kunne ønske sig mere effektive medarbejdere, kan med ro i sindet lægge Trine Koldings bog i medarbejdernes dueslag med en forsikring om, at det er til alles bedste."