Pia Birk Stærmose

Sidst opdateret: 4. juli 2016
Pia Birk Stærmose

Beskrivelse:

Jeg er klummeskribent med egen klumme i Helsingør Dagblad, hvor jeg også anmelder bøger. For et par år siden blev jeg færdig som filmmanusskript forfatter og mit manus BUDAPEST er i gode hænder hos en producer. For øjeblikket skriver jeg på bog nummer to i min planlagte Fjord- serie. Efter mange års undervisning bl.a. på HHX og HTX hører udvikling af U.V. materiale stadig til mine favoritbeskæftigelser. Jeg har læst på cand.ling.merc. studiet på CBS og min undervisning har primært foregået på engelsk.

Kontaktoplysninger:

Mobil: 28733717 E-mail: Klik for at se e-mail CVR: 25609948

Medlem Af:

De skønlitterære, Kvindelige Forfattere

Online Referencer:

Flere referencer:

Pia Stærmoses Home Page

Udgivelser

Flere udgivelser

Seneste udgivelse: Fjord
Forlag: EgoLibris
Udgivelsesår: 2016