René Flamsholt Christensen

Sidst opdateret: 28. december 2021
René Flamsholt Christensen

Beskrivelse:

Jeg er pensioneret læge fra Københavns Universitet og har en mastergrad i sundhedsøkonomi fra London School of Economics. Siden 1986 har jeg arbejdet internationalt, bl.a. med sundhedsforhold i den tredje verden og i den sammenhæng boet i Zambia og Uganda. Gennem 11 år har jeg arbejdet som sundhedsøkonom ved Den europæiske Investeringsbank i Luxembourg, her fortrinsvis med investeringer i sundhedsinfrastruktur i Europa. De seneste godt ti år har jeg overvejende boet i Languedoc i Frankrig, hvor min kone og jeg ejer en lille olivenlund.

Kontaktoplysninger:

Adresse: Solskrænten 3, Saxild Strand, 8300 Odder Land: Denmark Tlf: 50229167 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

Faglitterære gruppe

Udgivelser

Peter Ludvig Panum – det moderne gennembrud i dansk medicin. En biografi om 1800-tallets store danske fysiolog og medgrundlægger af den analytiske epidemiologi; udgivet i november 2020.

 

 

 

 

 

 

 

IC4 – Et studie i en skandale. En grundig analyse af en af Danmarks største offentlige skandaler nogensinde; udgivet i slutningen af september 2021.

VAREBESKRIVELSE MIN INDKØBSKURV Indkøbskurv Din e-mail Dit kodeord Husk mig  Ny kunde Få nyt kodeord Se min indkøbskurv Salgs- og leveringsbetingelser  Ofte stillede spørgsmål Share NYHEDSBREV Din e-mail * Angiv en email  Tilmeld mig ...