Zarah Juul

Sidst opdateret: 9. april 2021
Zarah Juul

Beskrivelse:

Zarah Juul (f.1978) er en dansk illustrator, forfatter og kunstner. Hun er uddannet grafisk designer og animator ved Kunsthåndværkskolen i Odense.
Hun har arbejdet 10 år som spiludvikler og har lavet computerspil og interaktive oplevelser til både børn og voksne.
Hun har siden 2013 arbejdet som freelance illustrator, forfatter og spilkonsulent. Hun har siden da illustreret mere end bøger og spiloplevelser til børn. Hun har arbejdet på store landsdækkende projekter som Sangglad, for vigtige organisationer som Hjerteforeningen og sammen med nogle af Danmarks dygtigeste forfattere.
Hendes illustrationer kan udover Danmark ses i Norge og Argentina.

Anmelderne siger:

Kontaktoplysninger:

Adresse:
Kirkelte
Land: Danmark E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

Illustratorgruppen, BU-gruppen

Online Referencer:

Flere referencer:

Instagram: Instagram/zarahjuul

Besøg mig på:

Forlag: Turbine Udgivelsesår: 2017

Lillebitte Lilli

"Lillebitte Lilli illustrerer smukt og tydeligt betydningen af hvad der sker når et barn bliver overset. For Lille bliver mindre for hver gang moren overser hende. Hun bliver så lillebitte, at moren ikke kan finde hende og først der går det op for Lillis mor at der er noget helt galt. For Lillis mor har haft alt for travlt med alle andre ting, end at se og lytte til Lilli og der er ikke kun tale om en voksen med næsen stukket ned i mobilen eller ipad’en. Selv i de mest dagligdags situationer, har Lillis mor kun øje for de praktiske og travle gøremål der også hører hverdagen til. Hun glemmer blot at Lilli er en kæmpe stor del af denne meget travle hverdag. Lilli føler sig tingsliggjort, som en indkøbspose slaskende ned fra siden af moren imens hun iler videre til det næste travle gøremål." - Citat fra anmeldelse på Litteratursiden.dk