Søren Poder

Sidst opdateret: 1. juni 2023
Søren Poder

Beskrivelse:

Søren Poder (f. 1974).

Uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole samt cand.mag. i journalistik og kommunikation fra Aarhus Universitet.

Arbejdede i mange år som fast tilknyttet freelancer for Dagbladenes Bureau i København efterfulgt af en årrække som journalist og lokalredaktør for Mediehuset Herning Folkeblad.

Deltog i efteråret 2018 på Den jyske Forfatterskole i Aarhus (Forlaget Gladiator).

Modtog i 2018 legat fra Statens Kunstfond på kr. 50.000.

Kontaktoplysninger:

E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

Aarhusgruppen, De skønlitterære

Online Referencer:

Flere referencer:

Find mig på Instagram

Besøg mig på:

Forlag: Brændpunkt Udgivelsesår: 2021

UNDERGANG

"Samfundet er røget på intensiv, og Fanden hytter sine."

Niels og Marie er pensionister og holder sig hjemme i rækkehuset, mens coronavirussen hærger.

Men trods påpasselighed og social distance rammer sygdommen og tvinger dem fra hinanden, og pludselig kan Niels ikke få kontakt til sin hustru.

Niels klamrer sig til troen på, at myndighederne har situationen under kontrol, men virussen er langt mere aggressiv end forventet, dødstallet stiger, og anarkiet breder sig i takt med, at samfundets institutioner bryder sammen.

Den brutale virkelighed trænger ind ad døren og konfronterer Niels med en forandret verden, og nu er han nødt til at begive sig ud på en desperat rejse og et opgør med omgivelserne og sig selv, hvis han vil gøre sig håb om at se Marie igen. Spørgsmålet er, om det allerede er for sent.

"Undergang" er ikke en roman om corona, men pandemien danner rammen om en fortælling om isolation og medmenneskelighed, om egoisme, anarki og et samfund i undtagelsestilstand. Men især en fortælling om kærlighed og viljen til at kæmpe for det, man holder af.

UDGIVELSESDATO: 3. juni 2021
MÅLGRUPPE: Voksne
ISBN: 978-87-94083-35-5

UNDERGANG: SE ANMELDELSER OG FORHANDLERE