Christine Tjalve

Sidst opdateret: 14. marts 2019
Christine Tjalve

Cand. mag i Litteraturvidenskab og Antropologi, Kbh. Uni. - har oversat fagbøger fra svensk og engelsk - romanen "Ræven har sin hule" udkom 2011 - har boet i England, Frankrig, Mexico og Canada - arbejder som kommunikationskonsulent

Adresse: Hornbækvej 534, 3080 Tikøb Land: Danmark Tlf: 33140211 Mobil: 27194180 E-mail: Klik for at se e-mail

De skønlitterære, Dansk Oversætterforbund

Oversætter fra:

Amerikansk, Engelsk, Svensk

Oversætter til:

Forlag: Forlaget Tøkk Udgivelsesår: 2017

Møllen går amok

Historisk børnebog om livet på Ellested Vandmølle, Frilandsmuseet i 1880'erne, hvor Anna bor med sin far og mor, karle og piger. Der er travlt på møllen, julen nærmer sig og alle skal have malet mel. Hver dag holder bønder i kø med vogne læsset med korn. Heldigvis kommer fætter Laurits sammen med sin far og sine søskende og hjælper til. Men der er noget galt, der sker for mange uheld på møllen og Anna og Laurits er sikre på at nogen lusker rundt.
Bogen er skrevet i samarbejde med museumsinspektør, Boum Pyndiah og illustreret af Susanna Hartmann.