Adda Lykkeboe

Sidst opdateret: 12. januar 2023
Adda Lykkeboe

Beskrivelse:

Jeg tilbragte min barndom og ungdom på Færøerne. Jeg er uddannet bibliotekar og forlod mit arbejde samtidig med min forfatterdebut i 1999.

Kontaktoplysninger:

Adresse: Kastanievænget 12, 8340 Malling Land: Danmark Tlf: 86933099 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

De skønlitterære, Aarhusgruppen, Seniorgruppen

Online Referencer:

Flere referencer:

www.richardtauber.dk

Forlag: wadskjær forlag.dk Udgivelsesår: 2021

Felicias to bryllupper

Kærlighed i smittens tid
Felicia Matras har levet hos sin mormor i København siden hun var syv år. Hendes færøske mor og danske far bosatte sig i Toscana, da hun var næsten nyfødt. Mormor Ebba har boet i Danmark siden hun var ganske ung, og indvilligede i at tage Felicia til sig, så hun kunne få en dansk uddannelse.
Livet arter sig for hende, hun er afdelingsbibliotekar, er dansepartner til den homoseksuelle Henrik, der bor sammen med sin ven.
Professor ved Statens Seruminstitut, Erling Vig var som ung læge i Torshavn, hvor han forelskede sig i Anna Matras, der hellere at ville have Andreas. Da Erling ved et tilfælde møder Felicia, bekræfter hun, at Anna er hendes mor. Dagen efter oplever hun ham i TV sammen med regeringen, hvor han uddyber Statsministerens budskab om, at Danmark lukker ned.
Frygt, død, afsondrethed og ensomhed følger. Mormor Ebbas søster, der bor i Torshavn, bliver smittet og indlægges. Felicia påtager sig at rejse i stedet for mormoren. Hun kender dårligt sin grandtante, har ikke været på Færøerne i mange år. Tanten dør. Og ud fra dødsfaldet vokser en kærlighed til den unge læge, Benjamin.