Birgit Lynge

Sidst opdateret: 20. august 2019
Birgit Lynge
Forfatter Birgit Lynge

Beskrivelse:

Jeg begyndte mit forfattervirke med at skrive drejebøger til mine CD´er, der guider dig gennem porten til dit indre eventyrrige. De hjælper dig til din indre kerne, til at finde og holde fokus, være i orkanens stille øje, koncentrere og kreere. Kort og god leder mine bøger til det musisk eventyr og den personlige udvikling.

Fra 1985 til 2017 har jeg haft firmaet Power-Design: www.power-design.dk
Her har jeg superviseret og healet mennesker. Især ledere og de, der er bevidste om at udvikle sig og udvikle sine medarbejdere, sin virksomhed sammen med denne verden. - Helhed i ledelse, kalder jeg det.

Til brug for dette arbejde har jeg udviklet PowerDesignMetoden (PDM): En samling af musiske værktøj - sang, symboler, eventyr, former, farver, dans, digte, kropsøvelser og meditation. Disse værktøj har jeg beskrevet i mine bøger, hvoraf nogle er cross-overs af faglitteratur og poetisk udviklings-eventyr.

Mine faglige basisuddannelser slutter op om det væsentligste i dette mit virke:
At musikken og det musiske viser vej.
Jeg har uddannet mig i musikvidenskab og musikterapi, i MBA-tænkning, i pædagogisk håndtering, i terapeutisk vejledning, i healing og iværksætteri. Og ikke mindst har jeg udviklet mig gennem en kontinuerlig åndelig uddannelse hos min mentor, Fr. Robert Llewelyn fra Norwich, UK (1909-2008).

Mit motto og min ledestjerne viser sig i følgende sætning:

Love is Life - Life is Love.

Kontakt Oplysninger:

Adresse: Klostervej 3, Vemmetofte, 4640 Faxe Land: Danmark Mobil: 20850207 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

Faglitterære gruppe

Online Referencer:

Flere referencer:

www.power-design.dk

Forlag: Power-Design Udgivelsesår: 2017

ØRNESTYRKE – En rejse i Indien

I Birgit Lynges rejsedagbog fra en 6-ugers rejse i Indien fortæller hun om, hvordan hun modtager sin "ørnestyrke" - akkurat som en drøm fortalte hende, at hun skulle komme til. På rejsen går ALT op i en højere enhed på helt uforklarlig vis. Det eneste Birgit Lynge gør er at følge sin intuition til punkt og prikke. På rejsen guides hun af Gud-og-hver-mand. Hun møder "de rette mennesker", bliver inviteret som gæst hos en maharaj, oplever materialisering og hele parapsykologien i praksis, bliver inviteret som oplæg-holder på en landsdækkende konference om netop hendes rejses studieområde, Dance-Drama-Music, og med kunstnere fra hele Indien. Mennesker kommer til hende, og hun føres i favnen på netop dem, som får betydning for, at hendes firma, Power-Design, bliver undfanget og bliver hendes "daglige brød" gennem mere end 30 år efter. - Vi er i 1985 hvor Birgit oprindelig er gymnasielærer i musik, men herfra tager hendes liv en komplet drejning. Intet er efterfølgende, som før denne rejse...

Cover_Oernestyrke_E-bogØRNESTYRKE er en rejsedagbog fra Birgit Lynges 6 ugers studie- og udviklingsrejse i Indien tilbage til 1984-85. Her gennemlever hun hele parapsykologien i praksis. Det sker, fordi hun har sagt JA til at tage til Indien for at finde “sin ørnestyrke”, sådan som en drøm befalede hende. Birgit kendte begrebet ørnestyrke fra shamanismen, men hvad hun ikke vidste var, at denne rejse ville forvandle hendes liv for altid. Hendes firma, Power-Design, til udvikling af mennesker, blev undfanget på denne rejse og fik både navn og indhold. Set i bakspejlet er det, som skete, mageløst.
Ved at læse denne dagbog kan du få indsigt i den kraftfuldhed, som intuitionen og troen på din medfødte evne til indsigt giver dig.
– Tør du læse bogen?