Birgit Lynge

Sidst opdateret: 23. marts 2024
Birgit Lynge
Forfatterfoto

Beskrivelse:

Jeg begyndte mit forfattervirke med at skrive drejebøger til mine CD´er, som guider dig gennem porten til dit indre sandhedsrige. De hjælper dig i kontakt med din indre kerne samt til at finde og holde fokus, være i orkanens stille øje, koncentrere og kreere - holde balance og være ét med helheden.
Kort og god leder mine bøger til det musisk eventyr og den personlige udvikling.

Fra 1985 til 2017 havde jeg konsulentfirmaet Power-Design.
Efter 2018 overgik Power-Design til bl.a. at være stedet for egne E-bogs udgivelser.

Som mit hovederhverv før 2017 har jeg uddannet, superviseret og healet mennesker især ledere og de, som er HR-medarbejdere.

Til brug for dette arbejde udviklede jeg PowerDesignMetoden (PDM): En samling af musiske værktøj så som sang, symboler, drømme, eventyr, former, farver, dans, digte, kropsøvelser og meditation. Disse værktøj har jeg beskrevet i mine fagbøger, hvoraf nogle er cross-overs af faglitteratur og poetisk udviklings-eventyr, f. eks. bogen "Med livet i hånden."

Mine faglige basisuddannelser slutter op om det væsentligste i dette mit virke:
At musikken og det musiske på guddommelig måde viser vej.

Jeg er uddannet cand. mag. i musikvidenskab og musikterapi, desuden i MBA-tænkning, i pædagogisk håndtering, i terapeutisk vejledning, i healing og iværksætteri. Især har jeg udviklet mit virke gennem en spirituel, energibevidst uddannelse hos Bob Moore (1928-2008) og hos min mentor, Fr. Robert Llewelyn (1909-2008) fra Norwich, UK.

Mit motto og min ledestjerne viser sig i følgende sætning:

Love is Life - Life is Love.

Kontaktoplysninger:

Adresse: Vandkærsholmvej 2B, 1., 8400 Ebeltoft Land: Danmark Mobil: 20850207 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

Faglitterære gruppe, Aarhusgruppen

Online Referencer:

Flere referencer:

www.power-design.dk

Forlag: Forlaget Mellemgaard Udgivelsesår: 2018

REJSNING

REJSNING er, ifølge en mandlig læser, en velskrevet erotisk roman, skrevet for modne mænd og kvinder.
Romanen handler om den altopslugende kærlighed til et andet menneske. En kærlighed så vild, så stærk, så smuk og så farlig, at man kan miste kærligheden til sig selv og til alt det, der i længden er nødvendigt for at leve og ånde frit.
Det er en gribende fortælling om to elskende i 1990ernes herregårdsmiljø i Danmark; en roman der bevæger sig mellem nutidens og fortidens filmiske flashbacks; en kraftfuld og smuk beskrivelse om et skæbnesvangert møde mellem ham og hende.
De er elskende i sjælen. Hvordan håndterer de dette i et jordisk liv?