Martin Holmslykke

Sidst opdateret: 26. januar 2022
Martin Holmslykke

Beskrivelse:

På vej med ny roman - d. 3. april 2022 udkommer "En Mors Hævn".
Udgav med stor succes den nordiske krimi trilogi "Freja" om kampen for ligestilling blandt kvinder og mænd. Historierne trækker tråde tilbage til i Nordens historie.
Tidligere har Martin Holmslykke skrevet novellen "Den Aften" som DR dramatiserede og udgivet ungdomsromanen "Det Fortærende" der omhandler mandlig spisevægring."

Kontaktoplysninger:

Adresse: Hans Hedtofts Gade 5, 3 tv, 2300 København S Land: Danmark Mobil: 29860869 E-mail: Klik for at se e-mail CVR: 41379510

Medlem Af:

De skønlitterære

Online Referencer:

Besøg mig på:

Forlag: Panterpublish.dk Udgivelsesår: 2021

Frejas Tårer

I røgen fra håndgranaten mærker Isabella efter, om hun har alle lemmer, før hun vender sig mod Christopher. Hvem prøver at dræbe dem?
I jagten på de sidste to nøgler og Frejas hemmelighed må Christopher forlade sin hverdag med børnehave, madpakker og legeaftaler for sin datter Carla på fem år. Men under overfladen lurer farerne, for hvem dræbte Carlas mor Ditte for fem år siden? Og hvem bliver det næste offer?
”Frejas tårer” er sidste bind i trilogien med det umage detektivpar Christopher Kingo og Isabella Luz.
For Isabella er det nødvendigt at finde Frejas hemmelighed, fordi hun stadig tror på kampen for ligestilling. Det placerer hende og Christopher midt i det endelige opgør mellem de asatroende Frejas katte og Det hemmelige broderskab af kristne mænd. Hvem vinder kampen mellem kønnene?
”Frejas tårer” er en nervepirrende krimi med inspiration fra Dan Brown.