Vibeke Bruun Arildsen

Sidst opdateret: 8. januar 2019
Vibeke Bruun Arildsen

Jeg har skrevet fem ungdomsromaner. De tre af dem er historiske romaner. "Sophie. Dronning af Danmark" handler om den 14-årige Sophie, der i 1572 blev gift med Frederik II og blev Danmarks dronning. "Sommeren på Carlsholm" og "Rejsen til Nørrebro" udspiller sig begge i 1903. De handler om fem unge, hvis liv flettes sammen på forskellig vis. Min seneste roman "Hemmeligheder" handler om Julie på 16 år, der en dag kører væk i sin stedfars bil. Hvorfor mon?
Jeg har desuden oversat 35 bøger - primært romaner for børn og unge - fra svensk og tysk til dansk.
Ja, og så har jeg været rejseleder og dansklærer og arbejdet i skoletjenesten på Karen Blixen Museet og lavet små dokumentarprogrammer for børn på DR og været handikaphjælper og uddannet mig til cand.mag. i dansk og boet i New York og Berlin og Potsdam og Århus og Randers og nu Frederiksberg.

Adresse: Falkonervænget 31, 1952 Frederiksberg C Land: DK Mobil: 26511800 E-mail: Klik for at se e-mail

Dansk Oversætterforbund, BU-gruppen

Oversætter fra: