Berit Højberg

Sidst opdateret: 28. september 2019
Berit Højberg

Cand.phil. i litteraturhistorie med 20 år på bagen som oversætter, redaktør og korrekturlæser. Har beskæftiget mig med alt fra akademiske udgivelser og biografier til krimier og kogebøger. Ud over mere end et halvt hundrede kærlighedsromaner, de senere år historiske, har jeg bl.a. oversat "Vandfaldet" af Joyce Carol Oates, den dramadokumentariske beretning "Kapløb om rummet" af Matthew Brzezinski og "Gads Udenlandske Forfatterleksikon". Oversætter desuden strikke- og hækleopskrifter for Burda.
Samarbejder bl.a. med Lindhardt og Ringhof, Klematis, Mindspace, Danmarks Naturfredningsforening, Forlaget Univers og HarperCollins Nordic.

Adresse: Rundhøj Allé 32, 2. tv., 8270 Højbjerg Land: Danmark E-mail: Klik for at se e-mail CVR: 39201208

Dansk Oversætterforbund

Oversætter fra: