Tommy Thorsteinsson

Sidst opdateret: 9. juli 2020
Tommy Thorsteinsson

Født i 1965. Bor i Vejle, en af Danmarks smukkeste byer.
Skriver i grænselandet mellem krimi og psykologisk thriller, ofte med nervepirrende plottwist.
Debuterede i 2017 med Ensom ulv.
Udgav i 2019 krimithrilleren Havhvepsen. Titlen refererer til verdens giftigste dyr: Chironex fleckeri.
Begge bøger er oversat til svensk og indtalt som lydbøger. I Danmark af Torben Sekov og i Sverige af Håkan Julander.
Bøgerne har høstet flotte anmeldelser, og lydbøgerne er højt ratet hos bl.a. Mofibo / Storytel.

Adresse: 7100 Vejle Land: Danmark

De skønlitterære

Forlag: Forlaget Forfatterskabet Udgivelsesår: 2017

Ensom ulv

I mørke er alle katte grå – ulve ligeså! En varm sommeraften i 2016 bliver en ung kvinde myrdet midt under en koncert med superstjernen Rihanna. Kvinden er iklædt hvide englevinger, men hendes krop er brændt til ukendelighed. Hvem er hun?

For drabsefterforsker Anna Blaafalk starter nu et hæsblæsende kapløb med tiden i jagten på en vanvittig seriemorder. Samtidig lander et fly fra Dubai i Københavns Lufthavn. Ombord er en af verdens mest eftersøgte terrorister, Omar Assis. Han er kommet til Danmark for at udføre en dødbringende mission.

Ensom Ulv er første bind i en ny dansk serie af krimithrillere om teamet i afdelingen for personfarlig kriminalitet.

Ensom ulv forside