Tommy Thorsteinsson

Sidst opdateret: 9. juli 2020
Tommy Thorsteinsson

Født i 1965. Bor i Vejle, en af Danmarks smukkeste byer.
Skriver i grænselandet mellem krimi og psykologisk thriller, ofte med nervepirrende plottwist.
Debuterede i 2017 med Ensom ulv.
Udgav i 2019 krimithrilleren Havhvepsen. Titlen refererer til verdens giftigste dyr: Chironex fleckeri.
Begge bøger er oversat til svensk og indtalt som lydbøger. I Danmark af Torben Sekov og i Sverige af Håkan Julander.
Bøgerne har høstet flotte anmeldelser, og lydbøgerne er højt ratet hos bl.a. Mofibo / Storytel.

Adresse: 7100 Vejle Land: Danmark

De skønlitterære

Forlag: Forlaget Forfatterskabet Udgivelsesår: 2019

Havhvepsen

En intelligent og skruppelløs hacker er på spil i dansk erhvervsliv. Ofrene er velhavende erhvervsfolk, der bærer pacemaker. En afslappende ferietur til Mallorca ender med et kynisk angreb, og snart kan hackeren skrive morder på visitkortet.

Under ledelse af drabschef Victor Bach kæmper efterforskerne med at identificere gerningsmanden. De søger hjælp hos Dieter Wolf, der nu arbejder hos NC3, Nationalt Cybercrime Center.

Samtidig kæmper Anna Blaafalk med eftervirkningerne af sommerens likvideringsforsøg. I kulissen spøger både kærligheden og en tidligere kollega.
Havhvepsen er andet selvstændige bind i den anmelderroste serie om efterforskerne i afdelingen for personfarlig kriminalitet.