Ilse Ammentorp Sand

Sidst opdateret: 25. august 2021
Ilse Ammentorp Sand

Beskrivelse:

Cand. theol. fra Århus Universitet. Har skrevet speciale om bl.a. Søren Kierkegaard og C.G. Jung. Desuden uddannet psykoterapeut MPF med egen praksis og kursusvirksomhed siden 2006. Læs mere om mig på https://ilsesand.dk/, hvor man også kan se og lytte til radio- og tv-udsendelser, jeg har medvirket i.

Min første bog er oversat til 24 sprog.

Kontaktoplysninger:

E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

Faglitterære gruppe, Aarhusgruppen

Online Referencer:

Flere referencer:

Min internationale hjemmeside https://ilsesand.com/
eller https://ilsesand.com

Besøg mig på:

Forlag: Gyldendal Udgivelsesår: 2020

Venlige øjne på dig selv – slip overdreven dårlig samvittighed

Tynget af dårlig samvittighed, skyld eller utilstrækkelighedsfølelse?

Begynder du at svede eller får frygtsomme tanker, hvis du gør en anden ked af det eller har et menneske i din nærhed, som ikke trives? Siger du ofte nej til dig selv, for at kunne sige ja til andre og dermed undgå dårlig samvittighed? Så er denne bog skrevet til dig.

Dårlig samvittighed kan både lede og vildlede. Nogle gange kan den vise vej til at gøre noget godt igen. Andre gange presser den dig måske til at yde mere, end du har overskud til, eller til at give køb på dig selv og dine værdier.

“Venlige øjne på dig selv” giver forskellige redskaber, du kan bruge til at undersøge din dårlige samvittighed og slippe den overdrevne del, der tynger dig unødvendigt.

Bogen viser dig også, hvordan du justerer dine leveregler, så du føler dig mindre skyldig, ryster den skyld af dig, som tilhører en anden, står ved den skyld, der er din og deler resten af skylden med andre, når det er relevant. Samtidig guides du til at tilgive dig selv.

“Venlige øjne på dig selv” har en test, hvor du kan måle din egen tilbøjelighed til dårlig samvittighed.