Keld Broksø

Sidst opdateret: 3. juli 2019
Keld Broksø

Beskrivelse:

Er journalist, kommunikationsrådgiver og forfatter. Sjette spændingsroman "Fjendespor" kommer på tryk 1. september i 2019 (og blev frigivet juli 2019 som lyd- og e-bog). Tidligere romaner: Vraggods (1998), Rovdrift (1999), Pengemuren (2011), Missilhotellet (2014), Koldfronter (2017).
Forfatterskabet handler typisk om små menneskeskæbner i klemme mellem store, internationale politiske spil og international kriminalitet. Helst underholdende, gerne tankevækkende og altid med grundig research. Keld Broksø læste kulturgeografi på Københavns Universitet, blev journalist i Aarhus og har arbejdet på Politiken og Jyllands-Posten. I en snes år har han kørt eget firma www.kb-kommunikation.dk med ydelser til medier i Danmark og Sverige samt som rådgiver for en stribe virksomheder og organisationer, ordstyrer og projektleder for konferencer. Keld Broksø spiller også trommer, ror kajak , hører heavy metal (+ det løse) og suger til sig af alt, der giver livet udfordringer og kulør.

Kontakt Oplysninger:

Adresse: Sdr. Kystagervej 35, 2650 Hvidovre Land: Danmark Mobil: 23244152 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

De skønlitterære

Online Referencer:

Besøg mig på:

Forlag: Gyldendals forlag Forum Udgivelsesår: 1998

Vraggods

Spændingsroman om atomsmugling: Udsmugling af højt beriget uran fra Sovjetunionens fallitbo er et dødsensfarligt spil om magt og penge. En pludselig, lille sag i Roskilde Lufthavn leder hovedpersonen, journalisten Peter Kreutzer, på sporet af en støre sag om forsvundet uran. Bag i bogen er tillige fakta om kendte sager med atomsmugling. Romanen kan købes på alle web-butikker og lånes på eReolen som lyd- og ebog.

http://www.kb-kommunikation.dk/vraggods-1998-spaendingsroman