Keld Broksø

Sidst opdateret: 6. juni 2020
Keld Broksø

Beskrivelse:

Er forfatter, journalist og kommunikationsrådgiver. Sjette spændingsroman "Fjendespor" kom i 2019.
Forfatterskabet handler typisk om små menneskeskæbner i klemme mellem internationale, politiske spil og kriminalitet. Helst underholdende, gerne tankevækkende og altid med grundig research. Keld Broksø læste kulturgeografi på Københavns Universitet, blev journalist i Aarhus og har arbejdet på Politiken og Jyllands-Posten. I en snes år har han siden kørt eget firma www.kb-kommunikation.dk med ydelser til medier i Danmark og Sverige samt som rådgiver for virksomheder og organisationer, ordstyrer og projektleder for konferencer. Keld Broksø spiller også trommer, ror kajak, hører heavy metal (+ det løse) og suger til sig af alt, der giver livet udfordringer og kulør.

Kontakt Oplysninger:

Adresse: Sdr. Kystagervej 35, 2650 Hvidovre Land: Danmark Mobil: 23244152 E-mail: Klik for at se e-mail CVR: 20971746

Medlem Af:

De skønlitterære

Online Referencer:

Flere referencer:

“Fjendespor” på FaceBook

“Koldfronters” hjemmeside

“Koldfronter” på FaceBook

“Missilhotellets” hjemmeside 

“Pengemurens” hjemmeside 

Hertil YouTube videoer om bøgerne – se alle her

– bl.a. 1/2 times tv-interview om “Koldfronter” på Kanal Hovedstaden (dobbeltklik for fuld skærmstørrelse):

 

Besøg mig på:

Forlag: Gyldendals forlag Forum Udgivelsesår: 1999

Rovdrift

Spændingsroman om biologiske våben: I den krigshærgede, afrikanske stat Liberia indleder en dansk læge et katastrofalt samarbejde med et internationalt medicinalfirma. Bag i bogen er tillige et par sider med fakta om kendte sager med smugling af biologiske våben. Romanen har hentet indtryk fra en rejse i Liberia og kan købes som lyd- og bog på alle web-butikker - og lånes på eReolen, Mofibo/Storytel som lyd- og ebog. Printbogen kan findes hos antikvariater og på dba.dk

Anmeldelser:

Annemette Sørensen i Bibliotekernes Lektør Udtalelse: “Velkonstrueret og effektiv dansk spændingsroman af internationalt tilsnit. (…) Bogen afsluttes med et efterskrift om international terrorisme, biologiske våben og Liberias historie som dokumentation for historiens sandsynlighed. Den er velfortalt, spændende og lever fint op til forventningerne fra den roste debut.”

Læs hele lektørudtalelsen her på Bibliotek.dk under “anmeldelser”

Lars Ole Sauerberg i Jyllands-Posten (bruger ikke stjerner): “Historien er også denne gang uhyggeligt troværdig og fortælles med adskillige stænk krydderier fra aktuel dansk medieformidlet hverdag.” (Anmeldelsen er ikke længere online.)

Peter Dürrfeld i Information (bruger ikke stjerner): “Rovdrift er en underholdende sag, der også har sin styrke i Broksøs solide research og hans journalistiske evne til at formidle sin viden.” (Anmeldelsen er ikke længere online.)

Peter Mortensen i Nordjyske Stiftstidende (bruger ikke stjerner): “Debuten med Vraggods var fremragende. Hans anden thriller Rovdrift er endnu bedre. (…) Det er topunderholdning. Skræmmende i sin virkelighedstro fiktion, fordi mange multinationale virksomheder faktisk er ligeglade med de menneskelige omkostninger i jagten på ussel mammon. Brillant skrevet. En af den slags spændingsromaner, der giver åndenød og koster nattetimer i lænestolen.” (Anmeldelsen er ikke længere online.)

Bo Tao Michaëlis i Politiken: “Helt enkelt har Broksø en historie at fortælle, endda sat op med lidt satire og samfundskritik.” (Anmeldelsen er ikke længere online.)