Nelly Sander

Sidst opdateret: 1. september 2019
Nelly Sander

Beskrivelse:

Nelly Sander (f. 1966) er født og opvokset i Skagen. Bortset fra fem år som expat i Oman har hun boet det meste af sit voksenliv i Aalborg. Hun er uddannet cand.mag. i sprog og internationale forhold samt fagjournalist og arbejder i dag som strategisk kommunikationsrådgiver på Aalborg Universitet.

Kontakt Oplysninger:

Adresse: Sønder Alle 12, 9000 Aalborg Land: Danmark Tlf: 29122559 Mobil: 29122559 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

De skønlitterære

Besøg mig på:

Forlag: Mellemgaard Udgivelsesår: 2012

fryd

Ninkah er en lidt ulykkelig 40-årig mor til to teenagere. Jobbet som personalechef i Nybank virker ligegyldigt, og hun er skuffet over sin mangeårige ægtefælle Lars, som i hendes øjne er gået helt i frø. Da Ninkah tager det første lillebitte skridt mod at blive gladere, vifter skæbnen ganske uventet med et nærmest uimodståeligt tilbud om et inspirerende liv i Berlin. Er det her, Ninkah skal finde lykken sammen med én, der siger, han forguder hende og vil præsentere hende for en perlerække af byens kulturelle frontfigurer?
På et tidspunkt introduceres Ninkah imidlertid også for en ganske anderledes verden, da hun — tilsyneladende tilfældigt — møder det unge søskendepar Gerda og Povl. De fortæller, de bor i et unikt Paradis helt derude, hvor tiden er gået i stå. De inviterer hende gæstfrit med hjem, så hun selv kan opleve deres smukke skjulte sted, hvor de lever i pagt med naturen og med fokus på de nære ting. Kan et moderne menneske som Ninkah leve lykkeligt i et Paradis helt uden ondskab, stolthed og andre menneskelige svagheder? Og har hun overhovedet noget valg?