Sofie Korenko Jensen

Sidst opdateret: 27. april 2024
Sofie Korenko Jensen

Beskrivelse:

Journalist, skribent, korrekturlæser, cand.mag. i dansk og kommende forfatter i 2025.

Min debutroman er i fantasygenren tilsat en god blanding af romantik, mysterier og inspiration fra psykologiverdenen. Siden jeg var barn, har jeg skrevet forskellige historier - herunder små børnebøger og ungdomsbøger - som indtil videre ikke har været publiceret. Og så har jeg også ét (dog endnu ikke opført) teaterstykke stående på det litterære CV.

Tilbyder også:

Korrekturlæsning, betalæsning og oversættelse: Dansk-Engelsk og Engelsk-Dansk.

Kontaktoplysninger:

Land: Danmark E-mail: Klik for at se e-mail
Associeret medlem

Online Referencer:

Flere referencer:

Besøg mig på Instagram.

Besøg mig på:

Udgivelser