Lotte Garbers

Sidst opdateret: 11. juni 2023
Lotte Garbers

Beskrivelse:

Hvad er jeg for en? Jeg er oprindelig uddannet som cand.merc.int. fra Handelshøjskolen i København. Efter jobs i NKT som projektleder og som administrationschef i Microsoft besluttede jeg i 1999 at blive forfatter. I 1999 debuterede jeg med For egen vinding - det første skønlitterære, jeg nogensinde havde skrevet. Seneste udgivelse er en roman under titlen "MEDGIFT" på forlaget People's 2022. Legatophold: maj 2007 Biskops Arnö, Sverige, oktober 2005 San Cataldo, Italien. Legater: 2008 arbejdslegat fra Statens Kunstfond, 2005 Kunststyrelsens PR pulje Blå Bog: siden 2012.
Arbejder siden 2015 som fast konsulent for forlaget Gyldendal. Laver forfatterpleje og politisk strategi. Var formand for forfatterforeningen 2009-2012.

Kontaktoplysninger:

Adresse: Vesterfælledvej 66B, 5. th., 1799 København V. Land: Danmark Mobil: 29272213 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

De skønlitterære

Online Referencer:

Besøg mig på:

Forlag: Lindhardt & Ringhof Udgivelsesår: 2013

360°

360 grader - erotiske noveller af bl.a.: Karen Fastrup Morten Brask, Torben Munksgaard og Susanne Staun.

Jeg har skrevet den erotiske novelle "8. arrondissement" til samlingen 360°, som selvfølgelig handler om Paris, hvor jeg opholder mig de fleste vågne timer i disse år. Bagsideteksten ser sådan her ud:

Ejendomsmægleren Danielle står uden for lejligheden i Paris. Den lejlighed, der skal være det unge pars hemmelige rum, et rum som kun skal bruges, når de er væk fra det hele. Skiftevis hører vi kvindens og mandens side af historien. Vi hører om deres tidligere – og nuværende – affærer. Om mails fra ejendomsmægleren, der rummer andet og mere end professionelle forslag. Og om hvordan den nye lejlighed bliver stedet, hvor en hed trekantsaffære udvikler sig.

”… Ambitionen er at løfte det erotiske op på et højere litterært niveau og udfordre de herskende stereotyper og sproglige klicheer, som har klemt sig ind i genren de senere år. Det lykkes, kan jeg meddele.”

- fra Politikens anmeldelse af Anette Dina Sørensen

”Det allerbedste ved teksterne er, at de giver et sjældent varieret indblik i det erotiske menageri
og ikke bare er bygget op som en klimaks- hungrende porno- film, og at de al-
le som én hæver barren for litterær erotik.”
- fra Jyllands-postens anmeldelse af Katrine Sommer Boysen

360 grader