Lotte Garbers

Sidst opdateret: 11. juni 2023
Lotte Garbers

Beskrivelse:

Hvad er jeg for en? Jeg er oprindelig uddannet som cand.merc.int. fra Handelshøjskolen i København. Efter jobs i NKT som projektleder og som administrationschef i Microsoft besluttede jeg i 1999 at blive forfatter. I 1999 debuterede jeg med For egen vinding - det første skønlitterære, jeg nogensinde havde skrevet. Seneste udgivelse er en roman under titlen "MEDGIFT" på forlaget People's 2022. Legatophold: maj 2007 Biskops Arnö, Sverige, oktober 2005 San Cataldo, Italien. Legater: 2008 arbejdslegat fra Statens Kunstfond, 2005 Kunststyrelsens PR pulje Blå Bog: siden 2012.
Arbejder siden 2015 som fast konsulent for forlaget Gyldendal. Laver forfatterpleje og politisk strategi. Var formand for forfatterforeningen 2009-2012.

Kontaktoplysninger:

Adresse: Vesterfælledvej 66B, 5. th., 1799 København V. Land: Danmark Mobil: 29272213 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

De skønlitterære

Online Referencer:

Besøg mig på:

Forlag: Rosinante Udgivelsesår: 2010

Sicilien sitrer

en romanette.
SICILIEN SITRER
– en sommerflirt

En single fyr, en hardcore kvindelig geolog, siciliansk sol og en ulmende vulkan.

Thomas er endelig fri. Nu skal hun findes, den eneste ene. Men hvor? I Danmark taler alle kun om X-Factor og slankeråd, men Thomas vil noget mere med sit liv. Da han får tilbudt en tjans som kuli på en ekspedition til Sicilien, slår han til. Og Thomas får meget mere ud af sin rejse, end han i sin vildeste fantasi har regnet med.

Et sanseligt eventyr. Om uvirkelige idealer og rigtige mennesker. Om at kunne se det skønne i det nære, og om at turde gribe chancen, når den byder sig.

Bogen er en lille roman eller en lang novelle - en novellette - en romanette

Garbers, Sicilien sitrer hires